XM tërheq - XM Albania - XM Shqipëria

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM


Si të tërhiqni fonde nga XM

Tërheqja nga XM Broker është shumë e thjeshtë, , e plotë brenda 1 minute!

Ne ofrojmë një gamë të gjerë opsionesh pagese për depozita/tërheqje: me karta krediti të shumta, mënyra të shumta pagese elektronike, transfertë bankare, transferta bankare lokale dhe mënyra të tjera pagese.

Si të tërhiqeni


1/ Klikoni butonin “Tërheqja” në faqen e llogarisë sime

Pasi të keni hyrë në llogarinë My XM Group, klikoni “Tërheqja” në meny.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM

2/ Zgjidhni Opsionet e tërheqjes

Ju lutemi vini re sa vijon:

 • Ju sugjerojmë fuqimisht që të paraqisni kërkesa për tërheqje pas mbylljes së pozicioneve tuaja.
 • Ju lutemi vini re se XM pranon kërkesat për tërheqje për llogaritë tregtare me pozicione të hapura; megjithatë, për të garantuar sigurinë e tregtisë së klientëve tanë zbatohen kufizimet e mëposhtme:

a) Kërkesat që do të shkaktonin uljen e nivelit të marzhit nën 150% nuk ​​do të pranohen nga e hëna 01:00 deri të premten 23:50 GMT+2 (zbatohet DST).
b) Kërkesat që mund të shkaktojnë uljen e nivelit të marzhit nën 400% nuk ​​do të pranohen gjatë fundjavave, nga e premtja 23:50 deri të hënën 01:00 GMT+2 (zbatohet DST).

 • Ju lutemi vini re se çdo tërheqje e fondeve nga llogaria juaj tregtare do të rezultojë në heqjen proporcionale të bonusit tuaj tregtar.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
Kartat e kreditit/debitit mund të tërhiqen deri në shumën e depozitës.

Pas tërheqjes deri në shumën e depozituar, ju mund të zgjidhni të tërhiqni shumën e mbetur duke përdorur cilëndo metodë që ju pëlqen.

Për shembull: Ju keni depozituar 1000 USD në kartën tuaj të kreditit dhe keni një fitim prej 1000 USD pas tregtimit. Nëse dëshironi të tërhiqni para, duhet të tërhiqni 1000 USD ose shumën e depozituar duke përdorur kartën e kreditit, 1000 USD të mbetura mund t'i tërhiqni me metoda të tjera.
Metodat e depozitimit Metodat e mundshme të tërheqjes
Kartë Krediti/Debiti Tërheqjet do të përpunohen deri në shumën e depozituar me kartë krediti/debiti.
Shuma e mbetur mund të tërhiqet me metoda të tjera
NETELLER/ Skrill/ WebMoney Zgjidhni metodën tuaj të tërheqjes përveç kartës së kreditit ose debitit.
Transferte bankare Zgjidhni metodën tuaj të tërheqjes përveç kartës së kreditit ose debitit.

3/ Futni shumën që dëshironi të tërhiqni dhe dorëzoni kërkesën

Për shembull: keni zgjedhur "Transferta bankare", më pas zgjidhni emrin e bankës, shkruani numrin e llogarisë bankare dhe shumën që dëshironi të tërhiqni.

Klikoni "Po" për të rënë dakord me procedurën e preferuar të tërheqjes, më pas klikoni "Kërko".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
Kështu, kërkesa për tërheqje është paraqitur.

Shuma e tërheqjes do të zbritet automatikisht nga llogaria juaj tregtare. Kërkesat për tërheqje nga XM Group do të përpunohen brenda 24 orëve (përveç të shtunës, të dielës dhe festave publike)
Metodat e tërheqjes Tarifat e tërheqjes Shuma minimale e tërheqjes Koha e përpunimit
Kartë Krediti/Debiti Falas 5 USD ~ 2-5 dite pune
NETELLER/ Skrill/ WebMoney Falas 5 USD ~ 24 ore pune
Transferte bankare XM mbulon të gjitha tarifat e transferimit 200 USD ~ 2-5 dite pune
Sa i përket kartave të kreditit dhe kartave të debitit, meqenëse rimbursimet trajtohen nga kompanitë e kartave, edhe nëse XM Group ka përfunduar kërkesën për tërheqje brenda 24 orëve , mund të duhen disa javë deri në një muaj për të përfunduar procesin. Prandaj, rekomandohet që të tërhiqni fondeve në kohën e duhur.

Mohimet

e përgjegjësisë XMP (bonus) që është shlyer do të hiqet plotësisht edhe nëse tërhiqni vetëm 1 USD


Në XM, një klient mund të hapë deri në 8 llogari.

Prandaj, është e mundur të parandaloni heqjen e të gjithë XMP (bonusit) duke hapur një llogari tjetër, duke transferuar shumën e investimit në këtë llogari dhe duke e përdorur atë për të tërhequr para.


Çfarë opsionesh pagese kam për të depozituar/tërhequr para?

Ne ofrojmë një gamë të gjerë opsionesh pagese për depozita/tërheqje: me karta krediti të shumta, mënyra të shumta pagese elektronike, transfertë bankare, transferta bankare lokale dhe mënyra të tjera pagese.

Sapo të hapni një llogari tregtare, mund të identifikoheni në Zonën tonë të Anëtarëve, të zgjidhni një mënyrë pagese sipas preferencës tuaj në faqet e Depozitave/Tërheqjes dhe të ndiqni udhëzimet e dhëna.

Pyetjet e bëra më shpesh


Cila është shuma minimale dhe maksimale që mund të depozitoj/tërheq?

Shuma minimale e tërheqjes është 5 USD (ose prerje ekuivalente) për mënyra të shumta pagese të mbështetura në të gjitha vendet. Sidoqoftë, shuma ndryshon sipas mënyrës së pagesës që zgjidhni dhe statusit të vërtetimit të llogarisë suaj tregtare. Mund të lexoni më shumë detaje rreth procesit të depozitimit dhe tërheqjes në Zonën e Anëtarëve.


Cila është procedura e përparësisë së tërheqjes?

Për të mbrojtur të gjitha palët kundër mashtrimit dhe për të minimizuar mundësinë e pastrimit të parave dhe/ose financimit të terrorizmit, XM do të përpunojë vetëm tërheqjen/rimbursimet në burimin e depozitës origjinale sipas Procedurës së Prioritetit të Tërheqjes më poshtë:
 • Tërheqjet e kartës së kreditit/debitit. Kërkesat për tërheqje të paraqitura, pavarësisht nga mënyra e zgjedhur e tërheqjes, do të përpunohen përmes këtij kanali deri në shumën totale të depozituar nga kjo metodë.
 • Tërheqjet e portofolit elektronik. Rimbursimet/tërheqjet e portofolit elektronik do të përpunohen pasi të gjitha depozitat e kartës së kreditit/debitit të jenë rimbursuar plotësisht.
 • Metoda të tjera. Të gjitha metodat e tjera të tilla si tërheqjet bankare do të përdoren pasi depozitat e bëra me dy metodat e mësipërme të jenë shteruar plotësisht.

Të gjitha kërkesat për tërheqje do të plotësohen brenda 24 orëve të punës; megjithatë të gjitha kërkesat për tërheqje të paraqitura do të pasqyrohen menjëherë në llogarinë tregtare të klientëve si tërheqje në pritje. Në rast se një klient zgjedh një metodë të gabuar tërheqjeje, kërkesa e klientit do të përpunohet sipas Procedurës së Prioritetit të Tërheqjes të përshkruar më sipër.

Të gjitha kërkesat për tërheqje të klientëve do të përpunohen në monedhën në të cilën depozitimi është bërë fillimisht. Nëse monedha e depozitës ndryshon nga monedha e transferimit, shuma e transferimit do të konvertohet nga XM në monedhën e transferimit me kursin mbizotërues të këmbimit.


A ka ndonjë tarifë depozitimi/tërheqjeje?

Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë për opsionet tona të depozitimit/tërheqjes. Për shembull, nëse depozitoni 100 USD nga Skrill dhe më pas tërheqni 100 USD, do të shihni shumën e plotë prej 100 USD në llogarinë tuaj Skrill pasi ne mbulojmë të gjitha tarifat e transaksionit në të dyja anët për ju.

Kjo vlen edhe për të gjitha depozitat me kartë krediti/debiti. Për depozitat/tërheqjet nëpërmjet transfertës bankare ndërkombëtare, XM mbulon të gjitha tarifat e transfertave të vendosura nga bankat tona, me përjashtim të depozitave që arrijnë në më pak se 200 USD (ose prerje ekuivalente).


Nëse tërheq para nga llogaria ime, a mund të tërheq edhe fitimin e bërë me bonus? A mund ta tërheq bonusin në çdo fazë?

Bonusi është vetëm për qëllime tregtare dhe nuk mund të tërhiqet. Ne ju ofrojmë shumën e bonusit për t'ju ndihmuar të hapni pozicione më të mëdha dhe t'ju lejojmë të mbani pozicionet tuaja të hapura për një periudhë më të gjatë. Të gjitha fitimet e bëra me bonus mund të tërhiqen në çdo kohë.

Si të bëni një depozitë në XM


Si të depozitoni para


Kartat e Kreditit/Debitit

Depozitoni në Desktop

Për të bërë një depozitë në llogarinë tregtare të XM, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme.

1. Hyni në XM

Shtypni “ Hyrja e Anëtarëve ”.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
Futni ID-në dhe fjalëkalimin tuaj MT4/MT5, shtypni "Login".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM


2. Zgjidhni metodën e depozitimit "Kartat e Kreditit/Debitit"

Metodat e depozitimit Koha e përpunimit Tarifat e depozitave
Kartat e Kreditit/Debitit
Menjëherë Falas

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM

SHËNIM : Përpara se të vazhdoni me një depozitë nëpërmjet kartës së kreditit/debitit, ju lutemi vini re sa vijon:

 • Ju lutemi sigurohuni që të gjitha pagesat të bëhen nga një llogari e regjistruar në të njëjtin emër si llogaria juaj XM.
 • Të gjitha tërheqjet, duke përjashtuar fitimet, mund të kthehen vetëm në kartën e kreditit/debitit nga e cila është nisur depozitimi, deri në shumën e depozituar.
 • XM nuk ngarkon asnjë komision ose tarifë për depozitat nëpërmjet kartave të kreditit/debitit.
 • Duke paraqitur një kërkesë depozite, ju pranoni që të dhënat tuaja të ndahen me palët e treta, duke përfshirë ofruesit e shërbimeve të pagesave, bankat, skemat e kartave, rregullatorët, organet e zbatimit të ligjit, agjencitë qeveritare, zyrat e referencës së kreditit dhe palët e tjera që ne i konsiderojmë të nevojshme për të përpunuar pagesën tuaj dhe/ ose verifikoni identitetin tuaj.


3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni "Depozitim"
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
4. Konfirmoni ID-në e llogarisë dhe shumën e depozitës

Klikoni në "Konfirmo" për të vazhduar.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
5. Futni të gjithë informacionin e kërkuar për të përfunduar depozitën

Kliko "Paguaj Tani"
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
Shuma e depozitës do të pasqyrohet menjëherë në llogarinë tuaj tregtare.

A keni probleme me depozitimin në XM MT4 ose MT5?

Kontaktoni ekipin e tyre mbështetës në Livechat. Ato janë në dispozicion për 24/7.

Depozitë në celular


1/ Klikoni butonin “Depozitim” nga Menyja

Pasi të keni hyrë në llogarinë time zyrtare të Grupit XM , klikoni butonin “Depozitim” në menynë në anën e majtë të ekranit
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
2/ Zgjidhni mënyrën e pagesës së Depozitës

Kartat e kreditit/debitit janë një pagesë e rekomanduar për depozitoni sepse është e thjeshtë dhe lejon depozitimin e shpejtë 3/ Futni shumën që dëshironi të depozitoni Përdorni monedhën tuaj të regjistruar kur hapni një llogari. Nëse keni zgjedhur monedhën e tregtimit është USD, atëherë vendosni shumën e depozitës në USD. Pasi të kontrolloni ID-në e llogarisë XM dhe shumën e parave të nevojshme për të depozituar, shkruani shumën që dëshironi të depozitoni në llogarinë tuaj, klikoni "Depozitim" dhe do të ridrejtoheni në moshën e pagesës. 4. Konfirmoni ID-në e llogarisë dhe shumën e depozitës
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM


Nëse informacioni është i saktë, atëherë klikoni në butonin "Konfirmo".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM

5/ Futni informacionin e kartave të kreditit/debitit

Ju lutemi vendosni informacionin e kartës suaj të kreditit/debitit sepse sistemi do t'ju drejtojë automatikisht në faqen e futjes së informacionit të kartës.

Nëse karta juaj është tarifuar më parë, disa informacione duhet të ishin futur më parë. Konfirmoni informacionin si data e skadencës, …sigurohuni që të gjitha informacionet të jenë të sakta.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
Pasi të plotësohet informacioni, klikoni në butonin “ Depozitoni ” një mesazh do të shfaqet “ju lutemi prisni derisa të përpunojmë pagesën tuaj”.

Ju lutemi , mos klikoni butonin Kthehu prapa në shfletues ndërsa pagesa është duke u përpunuar.

Pastaj procesi përfundon.

Metodat e depozitimit të ndryshme nga pagesa me karta krediti/debiti nuk do të pasqyrohen menjëherë.

Nëse pagesa nuk pasqyrohet në llogari, ju lutemi kontaktoni ekipin mbështetës në XM Group nëse pagesa nuk pasqyrohet në llogari.

Përveç kësaj, nëse llogaria juaj është depozituar nga një vend i huaj, përveç adresës suaj të rezidentit të përhershëm të regjistruar, do t'ju duhet t'i bashkëngjitni ekipit mbështetës një fletë me detaje të kartave të kreditit/debitit dhe një imazh të kartave të kreditit/Debitit për arsye sigurie

. Dispozitat e mësipërme do të zbatohen në rastin e kartave të kreditit/debitit të lëshuara në një vend të huaj ose kur udhëtoni jashtë vendit.


Pagesat Elektronike

Për të bërë një depozitë në llogarinë tregtare të XM, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme.

1. Hyni në XM

Shtypni “ Hyrja e Anëtarëve ”.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
Futni ID-në dhe fjalëkalimin tuaj MT4/MT5, shtypni "Login".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM


2. Zgjidhni metodat e depozitimit që dëshironi të depozitoni, shembull: Skrill

Metodat e depozitimit Koha e përpunimit Tarifat e depozitave
Pagesat Elektronike Menjëherë ~ brenda 1 ore XM nuk do të marrë shumën e plotë që keni depozituar sepse Skrill ngarkon tarifa për përpunimin e transaksionit tuaj. Megjithatë, XM do të mbulojë bilancin e çdo tarife të ngarkuar nga Skrill, duke kredituar llogarinë tuaj me shumën përkatëse.

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM

SHËNIM : Përpara se të vazhdoni me një depozitë nëpërmjet Skrill, ju lutemi vini re sa vijon:

 • Ju lutemi sigurohuni që të gjitha pagesat të bëhen nga një llogari e regjistruar në të njëjtin emër si llogaria juaj XM.
 • Nëse nuk keni një llogari me Skrill dhe dëshironi të regjistroheni ose të mësoni më shumë, ju lutemi përdorni këtë lidhje www.skrill.com.
 • Duke paraqitur një kërkesë depozite, ju pranoni që të dhënat tuaja të ndahen me palët e treta, duke përfshirë ofruesit e shërbimeve të pagesave, bankat, skemat e kartave, rregullatorët, organet e zbatimit të ligjit, agjencitë qeveritare, zyrat e referencës së kreditit dhe palët e tjera që ne i konsiderojmë të nevojshme për të përpunuar pagesën tuaj dhe/ ose verifikoni identitetin tuaj.


3. Fusni llogarinë Skrill, shumën e depozitës dhe klikoni "Depozitim"
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
4. Konfirmoni ID-në e llogarisë, llogarinë Skrill dhe shumën e depozitës

Klikoni në "Konfirmo" për të vazhduar.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
5. Futni të gjithë informacionin e kërkuar për të përfunduar Depozitën

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM

Transfertë bankare në internet

Për të bërë një depozitë në llogarinë tregtare të XM, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme.

1. Hyni në XM

Shtypni “ Hyrja e Anëtarëve ”.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
Futni ID-në dhe fjalëkalimin tuaj MT4/MT5, shtypni "Login".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM


2. Zgjidhni mënyrën e depozitimit "Transferta bankare në internet"

Metodat e depozitimit Koha e përpunimit Tarifat e depozitave
Transfertë bankare në internet 3-5 dite pune Falas

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM

SHËNIM : Përpara se të vazhdoni me një depozitë nëpërmjet Transfertës Bankare Online, ju lutemi vini re sa vijon:

 • Ju lutemi sigurohuni që të gjitha pagesat të bëhen nga një llogari e regjistruar në të njëjtin emër si llogaria juaj XM.
 • XM nuk ngarkon asnjë komision ose tarifë për depozitat nëpërmjet bankingut online.
 • Duke paraqitur një kërkesë depozite, ju pranoni që të dhënat tuaja të ndahen me palët e treta, duke përfshirë ofruesit e shërbimeve të pagesave, bankat, skemat e kartave, rregullatorët, organet e zbatimit të ligjit, agjencitë qeveritare, zyrat e referencës së kreditit dhe palët e tjera që ne i konsiderojmë të nevojshme për të përpunuar pagesën tuaj dhe/ ose verifikoni identitetin tuaj.


3. Zgjidhni emrin e bankës, vendosni shumën e depozitës dhe klikoni "Depozitim"
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
. 4. Konfirmoni ID-në e llogarisë dhe shumën e depozitës

Klikoni "Konfirmo" për të vazhduar.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
5. Futni të gjithë informacionin e kërkuar për të përfunduar Depozitën

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM

Google Pay

Për të bërë një depozitë në llogarinë tregtare të XM, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme.

1. Hyni në XM

Shtypni “ Hyrja e Anëtarëve ”.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
Futni ID-në dhe fjalëkalimin tuaj MT4/MT5, shtypni "Login".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM


2. Zgjidhni mënyrën e depozitimit "Google Pay"Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM

SHËNIM : Përpara se të vazhdoni me një depozitë nëpërmjet Google Pay, ju lutemi vini re sa vijon:

 • Ju lutemi sigurohuni që të gjitha pagesat të bëhen nga një llogari e regjistruar në të njëjtin emër si llogaria juaj XM.
 • Ki parasysh se depozitat e Google Pay janë të pakthyeshme.
 • XM nuk ngarkon asnjë komision ose tarifë për depozitat nëpërmjet Google Pay.
 • Kufiri maksimal mujor është 10,000 USD.
 • Duke paraqitur një kërkesë depozite, ju pranoni që të dhënat tuaja të ndahen me palët e treta, duke përfshirë ofruesit e shërbimeve të pagesave, bankat, skemat e kartave, rregullatorët, organet e zbatimit të ligjit, agjencitë qeveritare, zyrat e referencës së kreditit dhe palët e tjera që ne i konsiderojmë të nevojshme për të përpunuar pagesën tuaj dhe/ ose verifikoni identitetin tuaj.


3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni "Depozitim"
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
4. Konfirmoni ID-në e llogarisë dhe shumën e depozitës

Klikoni në "Konfirmo" për të vazhduar.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM
5. Futni të gjithë informacionin e kërkuar për të përfunduar Depozitën
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në XM

Pyetjet e bëra më shpesh

Në cilat monedha mund të depozitoj para në llogarinë time tregtare?

Ju mund të depozitoni para në çdo monedhë dhe ato do të konvertohen automatikisht në monedhën bazë të llogarisë tuaj, me çmimin ndërbankar mbizotërues XM.

Sa kohë duhet që fondet të arrijnë në llogarinë time bankare?

Varet nga vendi ku dërgohen paratë. Teli standard i bankës brenda BE-së zgjat 3 ditë pune. Telat e bankave në disa vende mund të zgjasin deri në 5 ditë pune.

Sa kohë zgjat depozitimi/tërheqja me kartë krediti, e-portofol ose ndonjë mënyrë tjetër pagese?

Të gjitha depozitat janë të menjëhershme, përveç transfertës bankare. Të gjitha tërheqjet përpunohen nga zyra jonë e pasme në 24 orë në ditë pune.

Nëse depozitoj fonde me e-portofol, a mund të tërheq para në kartën time të kreditit?

Për të mbrojtur të gjitha palët kundër mashtrimit dhe në përputhje me ligjet dhe rregulloret në fuqi për parandalimin dhe ndalimin e pastrimit të parave, politika e kompanisë sonë është të kthejë fondet e klientëve në origjinën e këtyre fondeve, dhe si e tillë tërheqja do të kthehet në e-në tuaj. -llogaria e portofolit. Kjo vlen për të gjitha metodat e tërheqjes dhe tërheqja duhet të kthehet në burimin e depozitimit të fondeve.

Thank you for rating.