XM Shkarko - XM Albania - XM Shqipëria

Si të shkarkoni, instaloni dhe identifikoheni në XM MT4 për PC


Pse XM MT4 është më i mirë?

XM ishte pionier i ofrimit të një platforme MT4 me cilësinë e ekzekutimit të tregtimit në mendje. Tregtoni në MT4 pa rekuotime, pa refuzime me levë fleksibël që varion nga 1:1 - deri në 888:1.

Karakteristikat e XM MT4
 • Mbi 1000 instrumente duke përfshirë Forex, CFD dhe Futures
 • 1 Hyrja e vetme në 8 platforma
 • Përhapet deri në 0,6 pips
 • Funksionalitet i plotë EA (Këshilltar Ekspert).
 • 1 Klikoni Trading
 • Mjetet e analizës teknike me 50 tregues dhe mjete grafiku
 • 3 Llojet e grafikëve
 • Llogaritë e mikro Lotit (Opsionale)
 • Mbrojtja e lejuar
 • Funksionaliteti VPS
Si të shkarkoni, instaloni dhe identifikoheni në XM MT4 për PC

Si të instaloni XM MT4


Shkarkoni MT4 për Window tani


Kërkesat e sistemit XM MT4

 • Sistemi operativ: Microsoft Windows 7 SP1 ose më i lartë
 • Procesori: Procesor i bazuar në Intel Celeron, me një frekuencë prej 1.7 GHz ose më të lartë
 • RAM: 256 Mb RAM ose më shumë
 • Ruajtja: 50 Mb hapësirë ​​të lirë të diskut


Karakteristikat kryesore të XM MT4

 • Punon me këshilltarë ekspertësh, tregues të integruar dhe me porosi
 • 1 Klikoni Trading
 • Analiza e plotë teknike me mbi 50 tregues dhe mjete grafiku
 • Udhëzues ndihmës të integruar për MetaTrader 4 dhe MetaQuotes Language 4
 • Trajton një numër të madh porosish
 • Krijon tregues të ndryshëm me porosi dhe periudha të ndryshme kohore
 • Menaxhimi i bazës së të dhënave të historisë dhe eksporti/importi i të dhënave historike
 • Garanton kopje rezervë të plotë të të dhënave dhe siguri
 • Sistemi i postës së brendshme
Si të shkarkoni, instaloni dhe identifikoheni në XM MT4 për PC

Si të çinstaloni XM PC MT4

 • HAPI 1: Kliko Start → All Programs → XM MT4 → Uninstall
 • HAPI 2: Ndiqni udhëzimet në ekran derisa të përfundojë procesi i Çinstalimit
 • HAPI 3: Klikoni My Computer → klikoni Drive C ose diskun rrënjë, ku është instaluar sistemi juaj operativ → klikoni Program Files → gjeni dosjen XM MT4 dhe fshijeni atë
 • HAPI 4: Rinisni kompjuterin tuaj


Pyetjet e shpeshta të XM MT4

Si mund ta gjej emrin e serverit tim në MT4 (PC/Mac)?

Klikoni File - Klikoni "Open an account" që hap një dritare të re, "Trading servers" - lëvizni poshtë dhe klikoni shenjën + në "Add new broker", më pas shkruani XM dhe klikoni "Scan".

Pasi të ketë përfunduar skanimi, mbylleni këtë dritare duke klikuar "Anulo".

Pas kësaj, ju lutemi provoni të identifikoheni përsëri duke klikuar "File" - "Identifikohu në llogarinë tregtare" për të parë nëse emri i serverit tuaj është aty.


Si mund të fitoj akses në platformën MT4?

Për të filluar tregtimin në platformën MT4, duhet të keni një llogari tregtare MT4. Nuk është e mundur të tregtoni në platformën MT4 nëse keni një llogari ekzistuese MT5. Për të shkarkuar platformën MT4 klikoni këtu .


A mund të përdor ID-në e llogarisë time MT5 për të hyrë në MT4?

Jo, nuk mundesh. Ju duhet të keni një llogari tregtare MT4. Për të hapur një llogari MT4 klikoni këtu .


Si mund ta verifikoj llogarinë time MT4?

Nëse jeni tashmë një klient XM me një llogari MT5, mund të hapni një llogari shtesë MT4 nga Zona e Anëtarëve pa pasur nevojë të ri-dorëzoni dokumentet tuaja të vërtetimit. Megjithatë, nëse jeni klient i ri, do t'ju duhet të na siguroni të gjitha dokumentet e nevojshme të vlefshmërisë (dmth. Dëshminë e identitetit dhe dëshminë e vendbanimit).


A mund të tregtoj CFD-të e aksioneve me llogarinë time ekzistuese të tregtimit MT4?

Jo, nuk mundesh. Ju duhet të keni një llogari tregtare MT5 për të tregtuar CFD të aksioneve. Për të hapur një llogari MT5 klikoni këtu .


Çfarë instrumentesh mund të tregtoj në MT4?

Në platformën MT4 ju mund të tregtoni të gjitha instrumentet e disponueshme në XM duke përfshirë Indekset e Aksioneve, Forex, Metalet e Çmuara dhe Energjitë. Stoqet individuale janë të disponueshme vetëm në MT5.
Thank you for rating.