XM Partner - XM Albania - XM Shqipëria

Si të bashkoheni me programin e filialeve në XM


Llojet e partnerëve XM


Prezantuesit e Biznesit

Deri në 25 dollarë komision për lot për klientët që hyjnë në një marrëveshje klienti me IB-të e kompanisë

janë partnerë që mbajnë portofol biznesi dhe marrin komision javor për të gjithë klientët dhe nën-IB-të që i referohen XM.

Fitoni deri në 25 dollarë për lot për klientët tuaj të referuar dhe 10% për partnerët e tjerë ose prezantuesit e biznesit të referuar. Të gjithë partnerët/IB-të marrin gjithashtu akses të plotë në zonën e brendshme të anëtarëve të Programit të Partnerit, e cila ju ofron statistika të avancuara mbi performancën e tyre.

Si të bashkoheni me programin e filialeve në XM

Affiliate Web

Komision deri në 25 dollarë për lot - Ideale për pronarët e faqeve të internetit

Ne ofrojmë deri në 25 dollarë për lot për klientët e referuar dhe 10% për partnerët/IB-të e tjerë të referuar.

Sa herë që hapet një XM Demo ose Llogari Reale nga një klient i cili klikon në një baner ose lidhje nga faqja e internetit e një Filialin Ueb, klienti i ri shtohet automatikisht në llogarinë e tyre partnere.

Si të bashkoheni me programin e filialeve në XM


Forma të tjera të Partneritetit

Nëse jeni duke kërkuar për një lloj partneriteti që nuk është renditur më sipër, ju lutemi na kontaktoni pasi menaxherët tanë të llogarisë do të jenë më se të lumtur të diskutojnë nevojat, kërkesat dhe sugjerimet tuaja në mënyrë që të ofrojnë një zgjidhje të personalizuar, duke siguruar që biznesi juaj specifik modeli mund të funksionojë me XM në mënyrën më efikase.


Si të regjistroni një llogari partneri

Futni të gjitha informacionet e kërkuara si më poshtë. Vlerësimi i kohës për të përfunduar regjistrimin tuaj është 2 minuta, klikoni këtu për t'u regjistruar
Si të bashkoheni me programin e filialeve në XM
Si të bashkoheni me programin e filialeve në XM
Si të bashkoheni me programin e filialeve në XM


Avantazhi i Programit Affiliate XM


Fitoni deri në 25 dollarë për lot për klientët tuaj të referuar

 • Në XM ne besojmë se ju duhet të shpërbleheni bujarisht për përpjekjet tuaja, kjo është arsyeja pse Programi i Partnerit XM ofron tarifa shumë konkurruese komisioni.
 • Ne paguajmë deri në 25 dollarë për lot për çdo klient që i prezantoni XM.


Transferet ndërmjet llogarive IB dhe klientit

 • Në interes të ofrimit të fleksibilitetit të plotë, ne lejojmë transferimin e fondeve midis një llogarie IB dhe një llogarie tregtare klienti.
 • Transferimet mund të bëhen në të dyja mënyrat dhe nuk ka tarifa ose tarifa të fshehura për kryerjen e një transferimi.


Asnjë kufizim në komisionet për klient

 • Programi i Partnerëve XM ofron potencial të pakufizuar fitimi, që do të thotë se nuk ka kufizime se sa mund të fitoni për klient.
 • Për sa kohë që klientët tuaj vazhdojnë të tregtojnë, ata do të gjenerojnë komisione për ju. Meqenëse ne nuk vendosim një kufi, shuma që fitoni varet tërësisht nga aktiviteti tregtar i klientëve tuaj.


Sistem plotësisht i automatizuar i zbritjes automatike

 • Programi ynë i Partnerëve u ofron partnerëve bashkëpunëtorë dhe prezantuesve të biznesit një metodë biznesi shtesë efektive dhe plotësisht transparente për të tërhequr klientët, për të marrë komisione pas numrit të loteve që tregtojnë në XM dhe madje u paguajnë një pjesë të të ardhurave klientëve të tyre.
 • Falë veçorive miqësore për përdoruesit të modelit të zbritjes automatike XM, bashkëpunëtorët tanë kanë fleksibilitetin për të vendosur planet e tyre individuale të pagesave dhe për të paguar zbritjet (kthimin e parave) të komisioneve të tyre të fituara automatikisht për klientët e tyre. Si pagesat e komisionit të filialit ashtu edhe të zbritjes së klientit lëshohen dy herë në javë, pa zbritur asnjë tarifë të jashtme.


Konvertime konkurruese dhe mbajtja e lartë e klientëve

 • Programi i Partnerëve XM ofron komisione konkurruese dhe një nivel të lartë të mbajtjes së përgjithshme të klientit.
 • Në të vërtetë, fakti që ne jemi në gjendje të mbajmë vazhdimisht partnerët dhe klientët tanë është një nga pikat tona më të forta.


Nuk ka kufi në fitimet javore

 • Për të forcuar konceptin tonë për t'ju ofruar një potencial të pakufishëm fitimi, ne nuk vendosim një kufi të sipërm për sasinë e komisioneve që mund të merrni çdo javë.
 • Besojmë se partnerët tanë kanë plotësisht të drejtën e shumës së plotë të komisioneve që ata kanë fituar, dhe ne sigurojmë që kjo është pikërisht ajo që ata marrin.


Paguani në kohë

 • Pagesa në kohë e fitimeve tuaja është një nga aspektet më të rëndësishme të Programit të Partnerit XM. Sigurimi i tërheqjeve të shpejta në përgjithësi është në fakt një nga vlerat tona thelbësore.
 • Prandaj, ne sigurojmë që komisionet tuaja të merituara t'ju paguhen në kohë, çdo herë, dhe pa tarifa ose tarifa të fshehura.


Menaxheri i llogarisë personale në gjuhën tuaj

 • I gjithë stafi ynë i shërbimit ndaj klientit përbëhet nga folës amtare të 18 gjuhëve, kështu që ju dhe klientët tuaj mund të shijoni komoditetin e marrjes së mbështetjes në gjuhën tuaj.
 • Menaxheri juaj i dedikuar i Llogarisë Personale do të punojë ngushtë me ju në çdo hap për të siguruar që po përfitoni plotësisht nga burimet që ju ofrojmë për të maksimizuar potencialin tuaj të fitimit.


Konkurse ekskluzive

 • Ne zhvillojmë dhe ofrojmë një gamë ekskluzive dhe të vazhdueshme konkursesh veçanërisht për partnerët tanë.
 • Çdo konkurs është krijuar posaçërisht për të ofruar një nxitje për klientët që ose të hapin një llogari me XM ose të rrisin aktivitetin e tyre tregtar. Në secilin rast, kjo rezulton në komisione shtesë për ju.


Promocione ekskluzive Dhurata luksoze

 • XM ofron një sërë promovimesh të vazhdueshme dhe skema bonusesh për të joshur klientët e rinj që kërkojnë të hapin një llogari tregtare. Këto mund të përdoren në përfitimin tuaj dhe të nxisin konvertimet.
 • Gama jonë e dhuratave luksoze janë në dispozicion si për ju ashtu edhe për klientët tuaj dhe shërbejnë si një shpërblim shtesë për të gjithë të përfshirët.


Burimet shtesë të të ardhurave

 • Të gjitha produktet dhe iniciativat e reja të lançuara nga XM mund të shërbejnë për të krijuar burime shtesë të ardhurash për ju.
 • Ju jeni të lirë të përdorni ndonjë nga produktet dhe shërbimet tona në avantazhin tuaj.


Material promovues

 • Gama jonë e gjerë e materialeve promovuese përfshin banderolat, lidhjet e personalizuara të ndjekjes, buletinet, faqet e uljes, faqet e gatshme të internetit, certifikatat dhe vulat.
 • Ne mund t'i përshtatim lehtësisht të gjitha aspektet e zgjidhjeve partnere në mënyrë që të plotësojmë nevojat tuaja individuale, të cilat të gjitha janë të disponueshme në një sërë madhësish dhe gjuhësh.


Raportimi në kohë reale

 • Ne ju ofrojmë akses në statistikat dhe raportet e drejtpërdrejta të krijuara posaçërisht për t'ju dhënë informacionin që ju nevojitet për t'ju ndihmuar të rrisni të ardhurat tuaja dhe të monitoroni të gjitha aspektet e performancës tuaj ndërsa e bëni këtë.
 • Rishikoni llogarinë tuaj, statistikat e konvertimit, grafikët e fushatave, reklamat me performancë më të mirë dhe më shumë; të gjitha në detaje të plota.


Siguria e fondeve të klientit

 • XM është i përkushtuar për të ofruar sigurinë e klientit dhe sigurinë e fondeve të klientit, të cilat të dyja janë të përforcuara nga licencat dhe regjistrimet tona të shumta me rregullatorët në mbarë botën.
 • Ne promovojmë një mjedis tregtar universalisht të drejtë dhe etik për të gjithë partnerët dhe klientët. Kjo mbrohet nga një kuadër i fortë rregullator dhe transparencë e plotë operacionale.


Fitoni një 10% të pakufizuar në nën-partnerët tuaj

 • Në rast se ju prezantoni një partner tjetër me XM, partneri i ri bëhet automatikisht një nën-partner i juaji. Për këtë, ne ju shpërblejmë me 10% komision për të gjitha fitimet e krijuara nga ai nën-partner.
 • Gjithashtu nuk ka kufi të sipërm për komisionet e nënpartnerëve. Prandaj, sa më shumë të fitojë nën-partneri juaj, aq më i madh është pjesa juaj prej 10%.

Mjetet promovuese XM


Pankarta statike

Mbi 25 gjuhë në 21 madhësi

Ne përditësojmë vazhdimisht Zonën tonë të Partnerëve me banderola statike të disponueshme në mbi 25 gjuhë dhe në 21 madhësi të ndryshme.

Për t'ju kursyer nga shpenzimet shtesë të pritjes, të gjitha banderolat janë të vendosura në serverët tanë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të kopjoni dhe ngjisni kodin specifik të adresës së URL-së së banerit që zgjidhni dhe ai do të shfaqet menjëherë në vendin ku dëshironi ta postoni.

Për më tepër, të gjitha banderolat tona përfshijnë lidhje gjurmuese me ID-në tuaj unike të partnerit të ngulitur në to.

Të gjitha banderolat janë të vendosura në serverët tanë për t'ju shpëtuar nga pagesa shtesë e kostove të pritjes. Gjithçka që ju nevojitet është të kopjoni dhe ngjitni kodin specifik të adresës së url-së së banerit që zgjidhni dhe ai do të shfaqet menjëherë në vendndodhjen që dëshironi ta postoni.

Për më tepër, të gjitha banderolat tona flash kanë lidhje gjurmuese me ID-në tuaj unike të Partnerit të ngulitur brenda tyre.
Si të bashkoheni me programin e filialeve në XM


Lidhje përcjellëse të personalizuara

Bëjini lidhjet tuaja drejt çdo faqeje XM që ju pëlqen

Lidhjet tona të personalizuara do t'ju lejojnë të personalizoni lidhjet tuaja të gjurmimit për të treguar cilado faqe të faqes së internetit XM që preferoni më shumë.

Rritni efektivitetin e fushatave tuaja individuale reklamuese duke përdorur reklama të synuara për të dërguar trafikun në faqet përkatëse në faqen e internetit të XM.

Ne e bëjmë të lehtë për ju që të maksimizoni performancën tuaj.
Si të bashkoheni me programin e filialeve në XM

Uebfaqe dhe faqe të gatshme të gatshme

Blini një domen, ngarkoni HTML dhe jeni gati për

të nisur Dëshironi të dërgoni njerëz në faqen tuaj të internetit?

XM mund të ndihmojë! Thjesht kontaktoni menaxherin e llogarisë tuaj dhe kërkoni një uebsajt të gatshëm HTML me lidhjet tuaja të ngulitura brenda. Pastaj thjesht ngarkoni HTML në faqen tuaj të re dhe jeni gati.

Nëse keni nevojë për ndonjë ndihmë, ekipi ynë është këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap!
Si të bashkoheni me programin e filialeve në XM


Distinktiv, Faqe ulje të personalizuara dhe banderola me porosi

Nëse jeni duke kërkuar për një mjet të veçantë promovues që nuk është renditur më sipër, ju lutemi na kontaktoni pasi menaxherët tanë të llogarisë do të jenë më se të lumtur të diskutojnë nevojat, kërkesat dhe sugjerimet tuaja në mënyrë që të ofrojnë mjetet e nevojshme për të siguruar që biznesi juaj specifik modeli mund të funksionojë me XM në mënyrën më efektive dhe efikase.

Statistikat e XM


Komisionet

Monitoroni komisionet tuaja me detaje të plota

Nga Përmbledhja e llogarisë mund të shikoni një larmi të madhe informacionesh të dobishme në lidhje me llogarinë tuaj të partnerit. Nga këndi i sipërm djathtas do të shihni të shfaqur në çdo kohë, balancën e komisioneve tuaja që nga hera e fundit që keni arkëtuar.

Është gjithashtu e mundur të gjenerohen raporte gjithëpërfshirëse për periudhën kohore që ju zgjidhni, ose sipas datave specifike për dhe nga datat.
Si të bashkoheni me programin e filialeve në XM


Raportet dhe Statistikat

Statistikat e detajuara deri në klikimin e fundit

Në zonën e statistikave të kabinetit të partnerëve tuaj do të gjeni statistika të detajuara të të gjitha fushatave që keni krijuar deri më sot.

Për shembull, nëse po drejtoni një numër fushatash në sajte të ndryshme që mund të zotëroni, do të jeni në gjendje të shikoni analizën e klikimeve, regjistrimeve dhe konvertimeve për secilën fushatë veç e veç.
Si të bashkoheni me programin e filialeve në XM


Lista e tregtarëve

Shihni një listë të të gjitha ID-ve të klientëve tuaj

Lista e tregtarëve ju tregon të gjitha ID-të e klientëve që i përkasin llogarisë tuaj partnere, sipas rendit kronologjik.

Ky është një mjet i shkëlqyer për të kryqëzuar ID-të e klientëve tuaj dhe për t'u shërbyer më mirë atyre kur ata kërkojnë ndihmë nga ju.

Për më tepër, lista do t'ju ndihmojë të kuptoni se cilët klientë kanë të drejtë të marrin shërbimet tuaja bazuar në ndërveprimin e tyre të fundit me platformën tonë tregtare.
Si të bashkoheni me programin e filialeve në XM


Statistikat e tjera

Nëse jeni duke kërkuar për statistika të veçanta që nuk janë përmendur më lart, ju lutemi na kontaktoni pasi menaxherët tanë të llogarisë do të jenë më se të lumtur të prodhojnë raporte të personalizuara në mënyrë që të lehtësojnë përpjekjet tuaja për t'i shërbyer më mirë klientëve tuaj dhe për të rritur biznesin tuaj.


Pse të zgjidhni XM?

XM nxit një zhvillim të qëndrueshëm të fuqisë punëtore përmes një spektri të gjerë kulturash dhe u qaset nevojave tuaja me hapje ndaj diversitetit kulturor, kombëtar, etnik dhe fetar. Platformat tona të avancuara të tregtimit dhe kushtet fleksibël të tregtimit i përshtaten një klientele të larmishme globale. Ekspertiza jonë rrjedh nga përvoja e gjerë dhe njohuritë e thella të tregjeve financiare globale. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime superiore në tregtimin e monedhave, së bashku me CFD-të, indekset e kapitalit, metalet e çmuara dhe energjitë.

Filozofia operacionale që ndjekim është e thjeshtë: duke siguruar kënaqësinë e klientit, ne fitojmë besnikërinë e tyre. Reputacioni ynë është i lidhur me besueshmërinë tonë, të cilat të dyja rrjedhin nga aftësia jonë për t'u shërbyer klientëve tanë në mënyrën që ata presin dhe meritojnë. Duke monitoruar tendencat e industrisë dhe duke u përditësuar me teknologjitë më të fundit, ne mbetemi të gatshëm për t'u përshtatur me nevojat e klientëve tanë pasi ata bëhen më të sofistikuar dhe më kërkues. Ne kurrë nuk kemi bërë kompromise në faktorët që mund të ndikojnë në performancën e klientit, kjo është arsyeja pse ne ofrojmë përhapje të shtrënguar dhe ekzekutimin më të mirë.

Mbi

5 000 000

klientë nga 196 vende

Mbi

2,400,000,000

tregtitë e ekzekutuara me zero rikuotime ose refuzime, ndonjëherë.

Mbi

120

qytetet e vizituara nga menaxhmenti ynë për t'u takuar me klientët dhe partnerët.Thank you for rating.