• Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: До 16 XMP по многу
 • Период на промоција: Лимит од 30 дена од датумот на отворање на вашата сметка
 • Промоции: Бонус за тргување со депозити од 30 долари
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: Бесплатен VPS
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: ЗАРАБОТЕТЕ 35 УСД ПО ПРИЈАТЕЛ
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: VPS во XM бесплатно
 • Период на промоција: Овој бонус е автоматски достапен за сите клиенти кои депонираат средства на нивните трговски сметки додека не се добие максималниот износ на бонус од 5.000 УСД.
 • Промоции: 20% бонус за депозит - до 5000 долари